Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

2 ταινίες για το Τριήμερο!!!

Γεια σας κορίτσια,

Μόλις επέστρεψα από τη δουλειά σαν το παπί καθώς έβρεξε καρεκλοπόδαρα εδώ στην Αθήνα. Είχα φορέσει τα πάνινα τα παπουτσάκια μου και όπως καταλαβαίνετε έγιναν μούσκεμα με τόσο νερό. Ευτυχώς δανείστηκα τα crocs του μαθητή μου του Γιώργου και γύρισα σπίτι! Η αλήθεια είναι πως με κοιτάγανε στο μετρό στα πόδια αλλά δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν στεγνή! 


Φτάνοντας λοιπόν σπίτι σκέφτηκα να γράψω ένα post για το τριήμερο που έρχεται του Αγίου Πνεύματος και σκέφτηκα τι κάνουμε όλοι τα τριήμερα και τις αργίες; Μα φυσικά μαζευόμαστε στα σπίτια των δικών μας ανθρώπων, παραγγέλνουμε πίτσα ή σουβλάκια, παίρνουμε παραμάσχαλα τους κουβάδες με το ποπ κόρν και βλέπουμε ταινία! Οπότε, να λοιπόν, θα σας μιλήσω για δύο ταινίες που ξεχώρισα τον τελευταίο καιρό και θα σας προτείνω να τις δείτε!


Γενικά, είμαι από τα άτομα που δεν βλέπουν καθόλου τηλεόραση αλλά βλέπω καθημερινά σειρές και ταινίες. Εκτός από την ενοικίαση ταινιών και σειρών από το βίντεο κλαμπ της γειτονιάς (το δικό μου, το οποίο είναι πολύ ενημερωμένο και με φιλικό προσωπικό, βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στη πλατεία Φιλικής Εταιρίας είναι αυτό εδώ), τα τελευταία πέντε χρόνια κάθε Τετάρτη πηγαίνω με το αγόρι μου σε γνωστή αλυσίδα κινηματογράφων, οπότε βλέπω αρκετές ταινίες και μπορώ να πω, χωρίς να είμαι ειδικός, ότι είμαι αρκετά ενημερωμένη σχετικά με το τι ΄παίζεται΄ στο Σινεμά. Επιπλέον, δηλώνω series junkie!!! Σε αυτό με έχει ''μυήσει'' το αγόρι μου, ο οποίος μπορεί να σου πει τα πάντα για κάθε σειρά νέα, παλιά.


Σήμερα θα σας γράψω για μία κωμωδία και ένα θρίλερ (αγωνίας θα έλεγα πιο πολύ, μη περιμένετε αίματα και κακό).


Η κωμωδία που προτείνω για το Τριήμερο είναι Η συνταγή της Πωλέτ και παίζεται τώρα στους κινηματογράφους.






Καθώς δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου δεν θα σας πω πολλά για την ταινία αλλά μόνο τη προσωπική μου άποψη και το λόγο που μου άρεσε. Για περισσότερες πληροφορίες σας παραπέμπω εδώ. Προσωπικά λοιπόν, πέρασα πολύ ευχάριστα βλέποντας την ταινία αυτή! Αυτή τη γιαγιά-Μαστούρα θα την μισήσεις και θα την αγαπήσεις μαζί!!! Γενικά, όλοι οι ηθοποιοί ήταν ένας κι ένας και το χιούμορ πολύ έξυπνο και πρωτότυπο! Μια ταινία για τους λάτρεις των γαλλικών και όχι μόνο! Επίσης, είναι ευκαιρία αυτό το τριήμερο να πάτε με τη γιαγιά σας στο σινεμά!!!




Η δεύτερη ταινία είναι το The Captive και πρόκειται για μία ιστορία απαγωγής παιδιού με πολύ αγωνία και ανατροπές. Μέχρι το τέλος μου κράτησε το ενδιαφέρον καθώς η πλοκή και η εξέλιξή της ήταν πολύ δυνατή και γρήγορη. Σε αυτή τη ταινία παίζει ένας ηθοποιός που μου αρέσει πολύ εμφανισιακά, ο Ryan Reynolds αλλά και η κοκκινομάλλα ηθοποιός (Mireille Enos) από τη σειρά The Killing, την οποία λατρεύω. Για περισσότερες πληροφορίες για το The Captive δείτε εδώ.

Αυτές λοιπόν ήταν οι ταινίες που σας προτείνω για το Τριήμερο που έρχεται και το περιμένουμε πώς και πώς!


Θέλω να μου προτείνετε και εσείς με τη σειρά σας τι ταινίες να δω! Να ξέρετε πώς ψάχνω απελπισμένα ένα καλό θρίλερ μεταφυσικό τύπου ΄'Η Τελετή' με τον Anthony Hopkins οπότε σας εκλιπαρώ να μου πείτε αν ξέρετε καμία κάτω στα σχόλια!




Να έχετε όλες ένα τέλειο, και γιατί όχι, σινεφίλ,Τριήμερο!!!!

Μέχρι το επόμενο post σας χαιρετώ μία μία και να θυμάστε... 

Να είστε Ήρεμες Ψυχικά και Σωματικά!!!



Αιώνια Δική σας

Miss Immortality
ΧΧΧ




2 σχόλια:

  1. Το πρωτο θελω παρα πολυ να το δω, πολυ ωραιες επιλογες φιλακια ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το δεις σιγουρα αξιζει!!!!φιλακια πολλα καλο τριημερο!!!!

      Διαγραφή