Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

The Body Shop & Accessorize : Mini Haul ~


Σήμερα πήγα μια βόλτα στο Athens Metro Mall και σας δείχνω τι ψώνισα ,δεν πήρα κάτι το ιδιαίτερο αλλά λίγα πραγματάκια που μου άρεσαν και τα βρήκα και σε έκπτωση.

Από The Body Shop μου άρεσε τρομερά η σειρά Virgin Mojito αλλά κρατήθηκα και πήρα μόνο δύο πραγματάκια γιατί είχε μόνο 20% έκπτωση και όπως και να το κάνουμε είναι ακριβά και στους καιρούς που ζούμε δεν είμαστε για τέτοιες πολυτέλειες δυστυχώς...


Πήρα για να δοκιμάσω το body butter Virgin Mojito στα 50 ml στα 3,60 ευρώ το οποίο είναι τόσο μυρωδάτο και τόσο ενυδατικό που το έχω ερωτευτεί και σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω και σε full size.

Επίσης, πήρα και γάντια για το μπάνιο αντί για σφουγγάρι για απολέπιση στα 2,40 ευρω΄

Οι τιμές στα Body Shop είναι με 20% έκπτωση τελικές τιμές.




Από τη σειρά αυτή θέλω πολύ να πάρω το body splash που μυρίζει καταπληκτικά και είναι πολύ δροσερό και με μεγάλη συσκευασία που θα κρατήσει πολύ!

Στη συνέχεια από Αccessorize πήρα δερμάτινα πέδιλα στα 14,95 ευρώ ,αυτοκόλλητα για τους μαθητές μου στα 1,45 ευρώ το κάθε σετ και σκουλαρίκια με μαργαρίτες στα 3,45 ευρώ.








Όλα αυτά με έκπτωση 50%!


Εσείς ψωνίσατε στις εκπτώσεις και αν ναι τι ;


Αιώνια Δική σας

MissImmortality

XXX


4 σχόλια:

  1. Nα τα χαρείς όλα!!!
    Τα προϊόντα της σειράς Virgin Μojito μυρίζουν υπέροχα!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει!Τα θελω ολα!!!Και γενικα θελω ολα τα προιοντα the body shop πιστευω εινα εθιστικα!!!Δεν ξερω ακριβως γιατι αλλα ολες τρελανομαστε χαχαχα!!!!
      Φιλακια πολλα Ευα μου!!!

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου! Όλα πολύ όμορφα! Το Virgin mohito τι υπέροχο άρωμα, αλλά πρέπει αν δοκιμάσεις οπωσδήποτε το green tea. Το αγαπάμε ένα τσακ παραπάνω. Τα body shop εδώ δυστυχώς δεν έχουν ποτέ τις συσκευασίες των 50 ml και είναι τόσο βολικές. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω!!!Λοιπον ναι οντως ειναι τελειο το πρασινο τσαι ειδικα στο body mist!Σχετικα με τις συσκευασιες των 50 ml πρέπει να ρωτάς εσύ σε κάθε μαγαζί μηπως έχει γιατί φέρνουν πολύ λίγες για να συνθέσουν τις συσκευασίες δώρου που κάνουν!Ετσι μου είπε εμένα η πωλήτρια τουλάχιστον!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή