Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

14+1 Μυρωδιές και αρώματα by Papoutsanis~Olivia



Σήμερα το 'μενού' έχει την παρουσίαση από τα υπέροχα και μοσχομυριστά πραγματάκια που μου έστειλε η εταιρία Παπουτσάνης!

Η εταιρία Παπουτσάνης μετρά πάνω από 140 χρόνια στο χώρο της περιποίησης του προσώπου του σώματος και των μαλλιών και συνδυάζει τη παράδοση και την ποιότητα με νέα πρωτοποριακά προϊόντα και ασυναγώνιστες τιμές.

Εγώ θα σας μιλήσω για τρεις διαφορετικές σειρές την olivia, την κλασσική σειρά με κλασσικά προϊόντα Παπουτσάνης και την σειρά aromatics!!! 


Αλλά ας αφήσουμε τις φλυαρίες και πάμε στο "ζουμί" της υπόθεσης που είναι τα ίδια τα προϊόντα φυσικά!!!


1)Olivia Fusion body lotion pomegranate 

2)Olivia Fusion shower gel pomegranate

Τα συγκεκριμένα είναι από την σειρά olivia και πρόκειται για φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος με βάση το ελαιόλαδο και εκχυλίσματα ελιάς.


Δεν περιέχουν : Parabens, Mineral Oil, Συνθετικά Χρώματα, Silicones, Προπυλενογλυκόλη, Phthalates, PCM, NM &Συστατικά Ζωικής Προέλευσης. 

Το άρωμά τους είναι ρόδι και είναι μεθυστικό!

Το αφρόλουτρο κάνει ικανοποιητικό αφρό και μυρίζει υπέροχα! Αν απλώσεις μετά το μπάνιο και την κρέμα σώματος τότε το άρωμα μένει ακόμα περισσότερο στο σώμα!

Η κρέμα σώματος είναι πολύ λεπτόρρευστη και απλώνεται ευχάριστα ενώ απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.




3) Aromatics Cotton Blossom Αφρόλουτρο
4) Aromatics Cotton Blossom Κρέμα Σώματος

Τα συγκεκριμένα είναι από την σειρά Aromatics, μια πολυτελή σειρά με ακριβά αρώματα που διαρκούν ακόμα και μετά το μπάνιο,αισθησιακές νότες και βιταμίνη E, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες!


Το αφρόλουτρο cotton blossom έχει άρωμα ίριδας και προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στο δέρμα! Ο αφρός του είναι πολύ καλός και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι απαλή σαν πούπουλο!


Η κρέμα σώματος προσφέρει μια πολυτελή ενυδάτωση στο σώμα που διαρκεί!Απλώνεται σαν χάδι στο σώμα και απορροφάται αμέσως!


Το άρωμα και των δυο είναι προκλητικό, μεθυστικό και πολύ αισθησιακό!

Σας προτείνω να το μυρίσετε!




5)Παραδοσιακό πράσινο σαπούνι από ελαιόλαδο
6)Φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο

Τα συγκεκριμένα είναι από την  κλασσική σειρά του Παπουτσάνη.


Το Παραδοσιακό πράσινο σαπούνι από ελαιόλαδο είναι τόσο αγνό όσο και το ελαιόλαδο από το οποίο γεννιέται και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Η συσκευασία στα 250 γραμμάρια πραγματικά δεν τελειώνει ποτέ!


Ό,τι πιο αγνό και φυσικό έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για τον καθαρισμό μου ενώ η γυναικολόγος το συστήνει ανεπιφύλακτα για την ευαίσθητη περιοχή.


Το Φυτικό Σαπούνι με ελαιόλαδο είναι 100% φυσικό προϊόν και δεν περιέχει : parabens,mineral oils, συνθετικά χρώματα ή συστατικά ζωικής προέλευσης.


Το γεγονός, λοιπόν, ότι είναι φυτικό προϊόν το κάνει ακόμα πιο μοναδικό και αγνό!

Αν ήμουν μαμά δεν θα δίσταζα να το χρησιμοποιήσω στο παιδάκι μου!



7)OLIVIA φυτικό σαπούνι γλυκερίνης για το πρόσωπο με ελαιόλαδο και βιταμίνη Ε(πράσινο)

8)ΟLIVIA φυτικό σαπούνι απολέπισης Γλυκερίνης για το σώμα με ελαιόλαδο και κόκκους από κουκούτσι ελιάς(μπεζ)


Τα συγκεκριμένα είναι από την σειρά Olivia της οποίας τα προϊόντα εμπνέονται από τη μαγεία του ελαιόδεντρου και φέρουν όλα τα πολύτιμα συστατικά της ελιάς έτσι όπως τα παρέχει πλουσιοπάροχα η φύση!


Όλα τα προϊόντα από την σειρά Olivia είναι χωρίς parabens,προπυλενογλυκόλη,χρωστικές ουσίες και ζωικά χαρακτηριστικά.

Επίσης,τα προϊόντα από την σειρά Olivia είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Φυτικό Σαπούνι Γλυκερίνης  OLIVIA για Πρόσωπο με Ελαιόλαδο και Βιταμίνη Ε είναι ιδανικό για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου.Χάρη στην βιταμίνη Ε ενυδατώνει και προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα.


Το χρησιμοποιώ και πρωί και βράδυ και το λατρεύω!


Το Φυτικό Σαπούνι Απολέπισης Γλυκερίνης για το Σώμα με Ελαιόλαδο και κόκκους από κουκούτσι ελιάς είναι ιδανικό για την καθημερινή απολέπιση του σώματος μέσα στο ντους.


Τα συστατικά του είναι 98% φυσικά και η απολέπιση που προσφέρει πολύ ήπια και φυσική.


Το προτιμώ για πριν το ξύρισμα στα πόδια μου αλλά και στην περιοχή πάνω από το στήθος για έξτρα περιποίηση και απαλότητα μιας και είναι μια περιοχή που φαίνεται από πολλά ρούχα και πρέπει να είναι πάντα καλαίσθητη και λαμπερή!





9)Σαπούνι Καραβάκι Τύπου Μασσαλίας

Η σειρά Καραβάκι μετρά 50 χρόνια και συνεχίζει να μας ταξιδεύει και να μας τονώνει την επιδερμίδα καθαρίζοντάς την.


Η σύνθεση του με σαπούνι Μασσαλίας χαρίζει έξτρα απαλότητα και ενυδάτωση.


Δεν περιέχει parabens και mineral oils! 


Τι να πρωτοπώ για αυτό το σαπούνι, τι να πρωτοπώ για αυτήν την κλασσική μυρωδιά που σε ταξιδεύει σε ελληνικά νησιά και σε ξέγνοιαστα καλοκαίρια της παιδικής σου ηλικίας...


Μου θυμίζει τον πάππου μου σίγουρα, καθώς,πάντα τον θυμόμουν να ξυρίζεται παρέα με το Καραβάκι του!!!


Απλά διαχρονικό και ανεπανάληπτο,το λατρεύω και πάντα θα το αγοράζω και θα το χρησιμοποιώ για το πλύσιμο των χεριών μου!





10)AROMATICS σαπούνι MUSK
11)AROMATICS σαπούνι LEVANDA

Τα συγκεκριμένα είναι από την σειρά AROMATICS και είναι τα κατάλληλα σαπούνια για να χαρίσετε σε εσάς και την οικογένειά σας μια αίσθηση πολυτέλειας κάθε φορά που θα πλένετε τα χέρια σας!


Το σαπούνι με τη Λεβάντα χαρίζει νότες ευεξίας ενώ το σαπούνι Musk με άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης χαλαρώνει και κάνει τα χέρια σας να μοσχομυρίζουν!


12)OLIVIA Φυτικό Σαπούνι με ελαιόλαδο και μέλι : πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιόλαδου με αυτές του μελιού.


13)OLIVIA Φυτικό Σαπούνι με ελαιόλαδο και έλαια Λεβάντας : πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιόλαδου με την χαλαρωτική δράση που προσφέρουν τα έλαια Λεβάντας.


14)OLIVIA Φυτικό Σαπούνι με ελαιόλαδο και Aloe Vera : πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιόλαδου με αυτές του φυσικού εκχυλίσματος από Aloe Vera,προσφέροντας ακόμα περισσότερη ενυδάτωση σε σώμα και μαλλιά.


15)OLIVIA 
Φυτικό Σαπούνι με έξτρα ελαιόλαδο πρόκειται για 100% φυτικό προϊόν που συνδυάζει τις πολύτιμες ιδιότητες του ελαιόλαδου για ακόμα πιο αγνή περιποίηση σε σώμα και μαλλιά.


Τα συγκεκριμένα σαπουνάκια δεν περιέχουν :Parabens,Propylene,Glycol,Συνθετικά Χρώματα και Συστατικά Ζωικής Προέλευσης.


Θα σας εξομολογηθώ ότι το αγαπημένο μου σαπουνάκι είναι αυτό με το μέλι (το πορτοκαλί) γιατί με τρελαίνει η μυρωδιά του!!!


Αμέσως μετά από άποψη μυρωδιάς βάζω αυτό με την Aloe Vera (τιρκουάζ).




Τέλος,θέλω να σας παρακινήσω να επισκεφτείτε την πολύ αξιόλογη σελίδα του Παπουτσανη εδώ για να μάθετε κι άλλες πληροφορίες για τα προϊόντα του.

Μπορείτε να ανακαλύψετε νέα προϊόντα μιας και  η ποικιλία είναι τεράστια

και να διαβάσετε αναλυτικά για αυτά καθώς και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα σημεία πώλησής τους ανάλογα με τη περιοχή που μένετε.

Επίσης, το site διαθέτει ενότητα με συμβουλές ομορφιάς και περιποίησης που προσωπικά βρίσκω πολύ χρήσιμη και εξυπηρετική!


Κλείνοντας αυτό το ,πραγματικά μυρωδάτο, post θέλω να φανταστείτε εμένα στο κρεβάτι να γράφω και γύρω μου όλα τα σαπουνάκια πάνω και μέσα στο πάπλωμα να με έχουν συνεπάρει με τα αρώματα τους!


Σάββατο βράδυ, με περιμένει ένας πολύ γλυκός και μυρωδάτος ύπνος χάρη στον Παπουτσάνη!!!


Αρωματοθεραπεία, λοιπόν, εκτός από όλα τα άλλα που περιέγραψα πιο πάνω!!!


Μέχρι το επόμενο ποστ
...



Αιώνια Δική σας

Miss~Immortality 

XXX



12 σχόλια:

  1. Ποσό ευωδιαστή η συγκεκριμένη ανάρτηση!
    Υπέροχα τα προϊόντα Παπουτσάνης!
    Έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία στα σαπούνια,τα οποία ειναι σε πλάκα.

    Να τα ευχαριστηθείς όλα!
    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ κουκλιτσα μου!!Ναι εχεις πολυ δικιο!!!Επισης τις μπαρες σαπουνιου τις βαζω σε ντουλαπακια-συρταρακια και μοσχομυριζουν!!!
      Φιλακια!!!

      Διαγραφή
  2. πολυ ωραια εταιρια!! κι εγω εχω ανοιγμενο ενα σαπουνακι παπουτσανης για τα χερια αυτον τον καιρο!θα ηθελα πολυ να δοκιμασω και ενα αφρολουτρο! ωραιο post. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα αν εγώ πω πως χαίρομαι που μία τοσογνωστή εταιρία με καλής ποιότητας προιόντα είναι Ελληνική,θα είμαι εκτός θέματος;Μάλλον κοιτώ με άλλο πρίσμα..Μυρωδάτο post!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου!
    Σε ευχαριστω πολυ για το σχολιο!
    Φυσικα και δεν εισαι εκτος θεματος!Το αντιθετο μαλιστα!
    Πρεπει να μαθει ο κοσμος να αγοραζει και να υποστηριζει τα ελληνικα προιοντα!!!!
    Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μόνο που έχω δοκιμάσει είναι το αφρόλουτρο Aromatics αλλά με βανίλια Μαδαγασκάρης το οποίο έχει ένα τόσο υπέροχο άρωμα που θέλω να τα δοκιμάσω όλα! Φιλιά!
    http://studyaboutfashion.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι!!!!!!Νομιζω πως επιβαλλεται να τα δοκιμασεις ολα!!!Η σειρα aromatics ειναι τελεια!!!
    Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλασικη αξια, πολυ ωραιο review, τι να πρωτο δοκιμασεις χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωω πολυ πολυ που το διαβασες!!!
      Ισχυει δεν ξερεις τι να πρωτοδοκιμασεις και τι να πρωτομυρισεις χεχε!!!
      Φιλακια!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραίο και μυρωδάτο ποστ γεμάτο Ελλάδα! Η Παπουτσάνης είναι μία εταιρεία που στην οικογένεια μου εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια! Η σειρά τους με το ρόδι, καθώς και με το κουμ κουάτ είναι φοβερές! Φιλιά πολλά Αθανασία μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Σταυρουλα μου!!!Ναι εχεις δικιο!!!Κι εγω τα αγαπω τα προιοντα του!!!Οπως καταλαβες χιχιχι!!!
      Φιλακια!!!

      Διαγραφή