Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Μαρτίου





Αγαπημένα προϊόντα περιποίησης

Ξεκινάω με την αγαπημένη μου μάσκα από την ελληνική εταιρία Sostar.
Τι είναι :Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου με οργανικό πηλό και αλλαντοίνη χωρίς parabens και με φυτικά συστατικά.Είναι ελληνικής προέλευσης και συγκεκριμένα από τη Θεσσαλονίκη.Ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες αφαιρεί τέλεια τα μαύρα στίγματα και τους πόρους.
Πώς χρησιμοποιείται:Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα,αφήστε μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε τη.Εγώ πρώτα την αφαιρώ με μαντηλάκι και στη συνέχεια με νερό για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε μετά μια ελαφριά ενυδατική κρέμα.
Βαθμός:9/10

Στη συνέχεια θα σας μιλήσω για το εξαιρετικό body splash από Fresh Line.
Τι είναι :Πρόκειται για ένα σπρέι σώματος με μεθυστικό άρωμα καρύδας και αμύγδαλου από τη σειρά Galatea των Fresh Line Spa Elixirs.Περιέχει οργανικό έλαιο καρύδας,γλυκό αμυγδαλέλαιο,έλαιο ηλιοτρόπιου και νότες από βανίλια και marshmallow.
Πώς χρησιμοποιείται:Το ψεκάζεις στο σώμα.Εγώ το ψεκάζω πριν κοιμηθώ και στο μαξιλάρι μου για να με πάρει ο ύπνος και να ηρεμήσω.
Βαθμός:7/10



Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω στα αγαπημένα Μαρτίου το πιο τέλειο αποσμητικό.
Τι είναι :Πρόκειται για αποσμητικό roll on της αγαπημένης Nivea.Είναι το stress protect 48h και υπόσχεται 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και τη κακοσμία ακόμα και σε καταστάσεις έντονου στρες.Εκτός από την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα του με τρέλανε το άρωμά του, κάτι για το οποίο το ξεχώρισα και το αγάπησα!Το έχω και σε travel size για την τσάντα μου.
Πώς χρησιμοποιείται:Κανονικά σαν ένα οποιοδήποτε αποσμητικό σε μορφή roll on.
Βαθμός:10/10



 Από φυσικού μου έχω πολύ λιπαρή τρίχα οπότε χρειάζομαι ένα καλό dry σαμπουάν.Έχοντας δοκιμάσει και κάποια άλλα που κυκλοφορούν αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι από την εταιρία Tony&Guy.
Τι είναι :Ξηρό σαμπουάν από Tony&Guy το οποίο υπόσχεται μαλλιά φρέσκα και ανάλαφρα χωρίς λούσιμο!Προσφέρει όγκο και απορροφά την λιπαρότητα ανάμεσα στα λουσίματα.Ιδανικό για τις πολυάσχολες!
Πώς χρησιμοποιείται:Ψεκάζεις από απόσταση 30 εκ και περιμένεις 2 λεπτά,στη συνέχεια κάνεις μασάζ και έπειτα κάνεις πιστολάκι και τα χτενίζεις για να φύγουν τυχόν άσπρα υπολείμματα.
Βαθμός:8/10



Το μπάνιο μου για το μήνα Μάρτιο περιλάμβανε αυτό το σετάκι από Sephora.
Τι είναι :Πρόκειται για αφρόλουτρο και scrub σώματος με άρωμα blueberry.Μυρίζει υπέροχα και κάνει τη διαδικασία του μπάνιου πολύ ευχάριστη και μυρωδάτη.Το scrub δεν έχει parabens και απολεπίζει απαλά το δέρμα ενώ το αφήνει απαλό και μυρωδάτο.
Πώς χρησιμοποιείται:Το αφρόλουτρο θα το χρησιμοποιήσεις όπως το κανονικό σου αφρόλουτρο με λίγη ποσότητα κάνει αρκετό αφρό.Το scrub σώματος το εφαρμόζεις σε υγρό δέρμα και κάνεις μασάζ και στη συνέχεια το ξεγβάζεις.
Βαθμός:7/10



 Μια ενυδατική που χρησιμοποίησα πολύ αλλά μόνο τις μέρες που ένιωθα την επιδερμίδα μου πολύ ξηρή ήταν η περίφημη Vichy Aqualia Thermal.
Τι είναι :Πρόκειται για την ενυδατική της vichy από τη σειρά Aqualia Thermal που υπόσχεται άμεση και βαθιά ενυδάτωση χάρη στο ιαματικό νερό που περιέχει.Η ενυδάτωση που προσφέρει διαρκεί 48 ώρες και απευθύνεται σε ευαίσθητες επιδερμίδες.Δεν περιέχει parabens και κυκλοφορεί σε δυο υφές,η μια είναι ιδανική για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες χάρη στην λεπτόρρευστη υφή και η άλλη με πλούσια υφή που είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.Επομένως άμα έχετε κανονική-μεικτή επιδερμίδα διαλέγετε την λεπτόρρευστη και άμα έχετε ξηρή την πλούσια.
Πώς χρησιμοποιείται:Εφαρμόζεται πρωί ή βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό μετά από καλό καθαρισμό δίνοντας έμφαση στις πιο αφυδατωμένες ζώνες.
Βαθμός:8/10




Αγαπημένα προϊόντα Μακιγιάζ

Το προϊόν μακιγιάζ που λάτρεψα αυτό το μήνα είναι από catrice.
Τι είναι :Πρόκειται για ένα υγρό shine control make up από την σειρά all matt plus της catrice.Υπόσχεται έλεγχο της γυαλάδας και της λιπαρότητας και ένα mat αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.
Πώς χρησιμοποιείται:Το χρησιμοποίησα όπως κάθε make up σε υγρή μορφή.Συνήθως με τα χέρια μου σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.
Βαθμός:8/10





 Στα χείλη προτίμησα την παλέτα μου από τα Aliexpress.
Τι είναι :Η συγκεκριμένη παλέτα κραγιόν έχει 15 αποχρώσεις και κόστισε γύρω στα 4 ευρώ.

Πώς χρησιμοποιείται:Με πινέλο ειδικό για τα χείλη απλώνω το χρώμα της επιλογής μου αφού πρώτα έχω σχηματίσει τα χείλη μου με κάποιο μολύβι χειλιών.Στα αρνητικά της παλέτας ότι δεν έχει καθρέφτη ούτε δικό της πινελάκι.
Βαθμός:7/10


Αγαπημένο 1)highlighter και 2)βάση σκιών από την essence.
1)highlighter
Τι είναι :Πρόκειται για το soo glow cream to powder highlighter από την εταιρία essence.
Πώς χρησιμοποιείται:Απλώνεις με ένα πινέλο πάνω από τα ζυγωματικά για έντονη λάμψη.
Βαθμός:7/10
2)βάση σκιών
Τι είναι :Πρόκειται για την i love stage eyeshadow base από την εταιρία essence.
Πώς χρησιμοποιείται:Απλώνεις με ένα πινέλο στα βλέφαρα πριν βάλεις σκιά για να διαρκέσει περισσότερο το αποτέλεσμα.
Βαθμός:8/10



Τα αγαπημένα μου μολύβια για τον Μάρτιο είναι όλα από οικονομικές εταιρίες:1)Μολύβι χειλιών από την essence, 2)μολύβι φρυδιών από την annie και 3)μολύβι για το εσωτερικό των ματιών από την catrice.

Aς τα πάρουμε με τη σειρά λοιπόν:


1)Μολύβι χειλιών από essence

Τι είναι :Πρόκειται για το lip liner από την εταιρία essence στην απόχρωση 12 wish me a rose.
Πώς χρησιμοποιείται: Όπως κάθε κανονικό μολύβι χειλιών για να σχηματίσεις και να δώσεις έμφαση στα χείλη.Το συγκεκριμένο μπορεί να φορεθεί άνετα και μόνο του σε όλα τα χείλη σαν κραγιόν γιατί είναι πολύ βουτυρένιο.Η διάρκειά του είναι πολύ καλή άμα δεν φας κάτι μένει σταθερό για ώρες.
Βαθμός:9/10
2)μολύβι φρυδιών από annie
Τι είναι :Πρόκειται για το μολύβι φρυδιών από annie σε καφέ απόχρωση το νούμερο 2.Είναι πολύ οικονομικό μόλις στο ένα ευρώ και είναι πολύ σταθερό και κάνει μια χαρά τη δουλειά που κάνουν άλλα ακριβά μολύβια οπότε το αγαπώ.
Πώς χρησιμοποιείται: Σχηματίζεις το φρύδι σου με κοφτές κινήσεις και γεμίζεις τα κενά για ένα φυσικό αποτέλεσμα.
Βαθμός:7/10
3)μολύβι για το εσωτερικό των ματιών από catrice
Τι είναι :Πρόκειται για το catrice made to stay inside eye μολύβι για το εσωτερικό του ματιού.Ανοίγει το βλέμμα και κάνει το μάτι να φαίνεται πιο ξεκούραστο και μεγάλο.
Πώς χρησιμοποιείται:Εφαρμόζεις στο εσωτερικό του ματιού.
Βαθμός:9/10



Το περίγραμα της καρδιάς έγινε με το μολύβι χειλιών essence wish me a rose,το γέμισμα με το μολύβι της catrice made to stay inside eye και το βελάκι με το μολύβι φρυδιών από annie


 Αγαπημένο Σνακ


Όλο το μήνα που μας πέρασε είχα κολλήσει με τη νέα γεύση της derby με σοκολάτα γάλακτος ,nougat κακάο και μπισκοτίνια!Πραγματικά σας μιλάω τα έτρωγα δυο δυο!!!
Βαθμός:10/10



Αγαπημένες Ανοιξιάτικες Φωτογραφίες


Όλο το Μάρτιο όπου και να πήγαινα έβλεπα ανθισμένες αμυγδαλιές!!!Μου αρέσουν τόσο πολύ που σταμάταγα να τις φωτογραφίσω για να σας τις δείξω!!!
Δεν είναι υπέροχες;;;
Βαθμός:10/10








Φέτος οι αμυγδαλιές μπορεί να μην έφεραν την Άνοιξη αλλά όπως και να έχει έφεραν ομορφιά και χρώμα στους γκρίζους δρόμους της Αθήνας και για αυτό τις αγάπησα!!!




Αγαπημένα fashion items

Αγαπημένο δεν θα πει τίποτα για αυτό το παρκά !!!Πρόκειται για ένα παρκα από το κατάστημα H&M σε σκούρο λαδί χρώμα με γιακά με γούνινη επένδυση.Δεν το έβγαλα από πάνω μου το φορούσα με όλα ,όλες τις μέρες και ώρες και με κάθε ντύσιμο!!!!Με έβγαλε ασπροπρόσωπη και στο κρύο και στη ζέστη!!!
Βαθμός:9/10


 Η τσάντα που κράτησα πιο πολύ αυτό το μήνα ήταν δώρο της αδερφής μου η οποία πήγε ταξίδι στην Πορτογαλία και μου την αγόρασε από τα αγαπημένα Primark!!!
Την λάτρεψα γιατί ενώ είναι κατά βάση μαύρη έχει τέλεια χρώματα και πάει με πολλά ντυσίματα ενώ παράλληλα το λουράκι της βοηθάει στο να τη φοράς σταυρωτά και επίσης έχει αρκετό χώρο για όλα μου τα πράγματα!
Βαθμός:8/10





Αγαπημένο μαγαζί

Τέλος,σας άφησα το αγαπημένο μου κατάστημα που ψωνίζω συνεχώς.Ιδιαίτερα αυτό το μήνα το επισκέφτηκα δεόντως και μου άρεσαν πολλά πράγματα που είχε φέρει.Πρόκειται για το h&m όπου μπορείς να βρεις από ρούχα,αξεσουάρ μέχρι καλλυντικά αλλά και είδη σπιτιού!Όλα αυτά σε αρκετά καλές τιμές!!!Το h&m είναι η αδυναμία μου!!!Μακάρι να μπορούσα να πήγαινα κάθε μέρα!
Βαθμός:9/10

H&m

Αυτά ήταν λοιπόν κορίτσια μου τα Αγαπημένα μου για το μήνα Μάρτιο,σας άρεσαν;
Εσείς τι αγαπήσατε τον μήνα που μας πέρασε;


Αιώνια Δική σας
Miss~Immortality
XXX

13 σχόλια:

  1. Ποσό όμορφα πραγματάκια!!!
    Έχω κι εγώ μια αδυναμία στα h&m ;)
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το body splash από fresh line :)
    Οι αμυγδαλιές είναι υπέροχες!!!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω πολυ Ευα μου!!!Να το δοκιμασεις αξιζει!!!Ασε τα h&m ερωτας!!!!Φιλια πολλα!!!

      Διαγραφή
  2. Αααα τι ωραια ολα, η παλετιτσα με τα κραγιον φαινεται τελεια +_+ την κρεμα της vichy θελω πολ να την δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αληθεια ειναι πως αξιζε η συγκεκριμενη παλετα με κραγιον γιατι ειναι πολυ οικονομικη και τα χρωματα ειναι καλα και στην αποδοση τους αλλα και στη διαρκεια τους!!!Σχετικα με τη κρεμα vichy σιγουρα αξιζει να τη δοκιμασεις αλλα γενικα να εχεις υποψη σου οτι και αυτη που πηρα εγω για λιπαρες επιδερμιδες με λεπτορευστη υφη ειναι παλι βαρια και δεν ειναι για κεθε μερα παρα μονο για οταν εχει αφυδατωθει πολυ η επιδερμιδα!!Φιλια πολλα!!!Περιμενω να διαβασω και τα δικα σου Αγαπημενα!!!!

      Διαγραφή
  3. Τι ωραία αγαπημένα είναι αυτά;;; Τη σειρά Γαλάτεια από fresh line τη θέλω όλη, και μόνο που μυρίζει καρύδα τρελαίνομαι! Εγώ από nivea έχω αγαπήσει το αποσμητικό talc sensation, πολύ ωραία μυρωδιά και κάνει καλή δουλειά! Φιλάκια πολλά Αθανασία μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!Η σειρά Γαλάτεια όντως έντονη και αξέχαστη θα έλεγα σαν μυρωδιά χε χε!Το αποσμητικό που λες το έχω δοκιμάσει, πάρα πολύ μου άρεσε!!!Φιλάκια πολλά και ευχαριστώ για τις συμβουλές στο facebook ;)

      Διαγραφή
    2. Τη θέλω όλη τη σειρά σου λέω!! Μπορεί και να την πάρω το Πάσχα αν έχουν βγάλει κανένα σετ, δεν έχω κοιτάξει ακόμα! Μου άρεσε τόσο πολύ το talc sensation που το πήρα και σε σπρέι για τώρα που ανοίγει θεωρητικά ο καιρός! (δε φοράω σπρέι γενικά) Δεν κάνει τίποτα, φιλιά! Την καλημέρα μου :) x

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Ελευθερία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Μου αρέσει πολύ το μπλόγκ σου!!!Εγώ είμαι καινούρια blogger και προσπαθώ να μάθω από εσάς τις παλιές και καλές χε χε !!!Φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολυ όμορφα τα αγαπημένα σου .. Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολύ ωραία τα αγαπημένα σου όντως!!αυτό το body splash απο fresh line πρέπει να μυρίζει τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να εισαι καλα Ευαγγελια μου!!!Ναι η αληθεια ειναι οτι το λατρεψα και τωρα που μου τελειωνει δεν ξερω τι να κανω,λογικα θα παω να το τσεκαρω ή ισως δοκιμασω και κανενα αλλο απο fresh line γιατι ολα ειναι υπεροχα και φρουτενια!!!!Φιλακιαπολλα!!!Καλη Ανοιξη επιτελους!!!!

      Διαγραφή