Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Υγιεινά Pancakes με Anax superfood!


Γεια σας φίλοι μου! Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι απαραίτητη για όλους μας, αλλά συχνά είναι δύσκολο να την ακολουθήσουμε, καθώς οι κακές συνήθειες και το εντατικό πρόγραμμα της καθημερινότητας πολλές φορές, υπερνικούν κάθε μας καλή πρόθεση. Αν όμως, δεν καταθέσουμε τα όπλα και δεν τα παρατήσουμε, μετά από κάθε περίοδο ατασθαλίας, μπορούμε να επανέλθουμε δριμύτεροι, με μικρά, αλλά πολύ σημαντικά βήματα προς μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή. Προσωπικά, πιστεύω πως υγιεινή διατροφή και νοστιμιά μπορούν εύκολα να συνδυαστούν φτάνει να είμαστε ανοιχτοί στην έρευνα και την δοκιμή νέων συνταγών.


Σε αυτό το άρθρο σας έχω μια πολυ νόστιμη, γρήγορη και φυσικά πολυ θρεπτική συνταγή για pancakes με superfood! Τι είναι, όμως, το superfood; Είναι κάποιες τροφές τις οποίες οι ειδικοί τις έχουν ονομάσει υπερτροφές γιατί μας δίνουν με τις ιδιότητες τους, τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που καθιστούν τον οργανισμό μας καλοζωισμένο. Δημοφιλείς υπερτροφές είναι το μύρτιλλο, ο ζεόλιθος, η σπιρουλίνα που μας δίνει διαύγεια και αντοχή, το ιπποφαές, πλούσιο σε ωμέγα3 και ωμέγα6, η αρώνια, ο κρόκος κτλ.



Τώρα, η υπερτροφή έρχεται σε μορφή spread, αλείμματος δηλαδή, χάρη στην Green Gold Hellas που παρασκέυασε τα Anax Superfood κερδίζοντας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Χωρίς συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα, το μίγμα των φυσικών αυτών συστατικών συνδυάζει πολλαπλασιαστικά τις ευεργετικές τους ιδιότητες σε μια γευστική κουταλιά και προορίζεται για όλους όσοι φροντίζουν τη διατροφή τους. Το Anax Superfood ενδείκνυται για τους λάτρεις της φυσικής διατροφής, για όσους αθλούνται (αθλητισμός, πρωταθλητισμός), για όσους χρειάζονται extra τόνωση, λόγω πολύωρης εργασίας ή μελέτης, για όσους θέλουν να αντικαταστήσουν τα διάφορα γλυκίσματα, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό τους. Τα προϊόντα Anax Superfood μπορείτε να τα βρείτε στα καταστηματα Σκλαβενίτης, στο site AnaxSuperfood, στο twitter, στο instagram και στο facebook.


Συνταγή για Υγιεινά Pancakes 





Υλικά
  • μισή κούπα βρώμη
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 1 κουτ. γλυκού μπεικιν παουντερ
  • 1 αυγό
  • βανίλια
  • μισή μπανάνα
  • Anax Superfood spread με αρώνια (ή κάποιο της επιλογής σας)
  • μια χούφτα καρύδια καθαρισμένα

Εκτέλεση
  1. Τα ρίχνω όλα σε ενα μπλέντερ και τα χτυπάω καλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μου.
  2. Βάζω λιγες σταγόνες ελαιόλαδο σε ενα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνω λίγη ποσότητα από το μίγμα μου ώστε να σχηματιστεί το pancake μου
  3. Όταν αρχίζει να βγάζει φυσαλίδες το γυρίζω και κάνω το ίδιο και για την άλλη μεριά.
  4. Όταν έχω ετοιμάσει όλα τα pancakes μου, τα σερβίρω στο πιάτο μου και γαρνίρω με καρύδια και το Anax Superfood Spread.

Η συνταγή ενδείκνυται για πρωινό, brunch ή για ένα γεύμα πριν το γυμναστήριο καθώς σε γεμίζει ενέργεια και σε κρατάει για πολλές ώρες χάρη στις υπερτροφές που περιέχει.

Σας φιλώ

Βρείτε με και στο instagram.








    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου