Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η δημιουργός κοσμημάτων από την Κομοτηνή που έχει ξετρελάνει όλες τις γυναίκες!

Γεια χαρά φίλοι μου, σήμερα θα γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την αγαπημένη δημιουργό γυναικείων κοσμημάτων την Βασιλική Πασχαλιά από την γραφική και ρομαντική Κομοτηνή.

Η Βασιλική είναι μητέρα δύο κοριτσιών και ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοσμήματα αφού γέννησε την πρώτη της κόρη, πριν από πέντε χρόνια.
Ως ανήσυχο πνεύμα, η Βασιλική καταπιάστηκε ανά καιρούς με πολλά δημιουργικά χόμπι όπως την ζωγραφική, το πλέξιμο ακόμα και τον μοντελισμό. Τίποτα από αυτά δεν την γέμιζε όμως μέχρι που δειλά-δειλά ξεκίνησε να φτιάχνει τα δικά της κοσμήματα.
Επιτέλους, είχε βρει αυτό που την γέμιζε και που δεν θα το βαριόταν ποτέ καθώς τα υλικά με τα οποία μπορεί να δημιουργεί είναι άπειρα!

Τα κοσμήματα της είναι πράγματι φτιαγμένα από μια πληθώρα υλικών και μετάλλων όπως ορείχαλκος,αλπακάς,μπρούντζος,ασήμι 925,πολυμερικό πηλό,δερματίνη,υγρό γυαλί,swarovski,ημιπολύτιμους λίθους,κρύσταλλα και πολλά άλλα. 



Η Βασιλική δημιουργεί μοναδικά κομμάτια καθώς φτιάχνει μόνο ένα κόσμημα από κάθε σχέδιο θέλοντας πάντα να προσφέρει κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό στις γυναίκες που την εμπιστεύονται χρόνια τώρα!

Το λογότυπο της 225 Ηandmade Jewellery έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη καθώς το 225 μέσα στο διαμαντάκι είναι ένας αναγραμματισμός του 925 που παραπέμπει στο ασήμι 925, όπως επίσης και το 22 που είναι η ημερομηνία γέννησης της πρώτης της κόρης και το 5 που αναφέρεται στην ημερομηνία γέννησης της δεύτερής της κόρης!







Η Βασιλική κατάγεται από την Ηράκλεια, μια κωμόπολη του Νομού Σερρών και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή τα τελευταία εννιά χρόνια όπου και εργάζεται σαν κομμώτρια. Στο κομμωτήριο που διατηρεί μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει όλη τη συλλογή της με τα κοσμήματα.

Τα 225 Ηandmade Jewellery τα βρίσκετε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στο jamjar και στο instagram της φυσικά.










Σας Φιλώ

Βρείτε με και στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου