Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Οι ξεχωριστές δημιουργίες της Eftychia's Jwls που λάτρεψα!

Γεια σας φίλοι μου,σήμερα θα σας μιλήσω για τα πιο μοναδικά και μοντέρνα κοσμήματα από τη μια και μοναδική  Eftychia's Jwls! Η Ευτυχία με χιλιάδες ακόλουθους στο instagram εδώ και τέσσερα χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας με τις καταπληκτικές χειροποίητες δημιουργίες της!


Η ίδια πάντα υπήρξε λάτρης των κοσμημάτων και έτσι θέλησε να φτιάξει και τα δικά της σχέδια ,όπως και έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία!
Στις συλλογές της υπάρχουν κοσμήματα από ορείχαλκο,ατσάλι και ασήμι925 ενώ φροντίζει επιμελώς να δουλέυει μόνο με ποιοτικά υλικά και μέταλλα.


Αν ρίξεις μια ματιά στη συλλογή της θα διαπιστώσεις οτι τα σχέδια της ανανεώνονται συνεχώς καθώς το Eftychia's Jwls συνδυάζει την προσωπική άποψη και δημιουργικότητα με τις πιο μοντέρνες τάσεις της μόδας για να χαρίσει στις γυναίκες τα πιο ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια! Επίσης,αν έχεις φανταστεί το τέλειο κολιέ ή βραχιόλι, έχεις δεί κάποια celebrity να φοράει μια ιδιαίτερη δημιουργία και θές να τη κάνεις δική σου τότε σίγουρα διαβάζεις το σωστό post καθώς η Ευτυχία δέχεται και custom made παραγγελίες!




Ποιό κορίτσι όμως κρύβεται πράγματι πίσω από όλο αυτό; Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Ευτυχία λοιπόν.Η ίδια είναι μια γλυκιά μανούλα με ένα παιδάκι και απολαμβάνει να φτιάχνει τα κοσμήματα της στο εργαστήριό της που διατηρεί στο σπίτι της.Οταν δεν καταπιάνεται με τις δημιουργίες της χαλαρώνει με την οικογένειά της, απολαμβάνει βόλτες με αγαπημένους φίλους,διαβάζει βιβλία και βλέπει πολλές ταινίες.


Τα κοσμήματα Eftychia's Jwls τα βρίσκετε εδώ στο instagram καθώς και εδώ στο facebook.

Μέχρι το επόμενο μου post να θυμάστε πως η δημιουργικότητα είναι τρόπος έκφρασης που ο καθένας μπορεί να δείξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και με τα πιο απλά πράγματα πολλές φορές όπως φορώντας ένα ξεχωριστό κόσμημα ή το πιο λαμπερό του χαμόγελό!

Βρείτε με στο Instagram !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου