Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Αρκουδάκι SOS!

Με μεγάλη χαρά σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι και δημιουργό του MirenaMade, την Μιρένα Γεράκη.


Η Μιρένα ξεκίνησε να πλέκει πρίν από τέσσερα χρόνια με αφορμή ένα βιβλίο για πλέξιμο που έδινε δώρο η εφημερίδα Το Βήμα.Κάπως έτσι έφτιαξε το πρώτο της μαϊμουδάκι amigurumi και στη συνέχεια έμαθε να πλέκει amigurumi με βελονάκι και μετά ήρθε... ο έρωτας!(όπως μου εκμυστηρεύτηκε).
Εκτοτε, όλοι αγάπησαν τα γλυκά ζωάκια της και η ίδια ονειρεύεται να κάνει το χόμπυ της επάγγελμα!

Το project Αρκουδάκι SOS που με μεγάλη χαρά φιλοξενώ στο blog μου έχει ιδιαίτερη αξία καθώς 1 ευρώ από τις πωλήσεις πηγαίνει στα παιδικά χωριά SOS.Σύμφωνα με τη Μιρένα ,¨είναι πολύ σημαντικό να προσφέρεις κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπάς!¨



Εκτός από τα πλεκτά ζωάκια η Μιρένα πλέκει και κοσμήματα με βελονάκι και μικρούτσικες χάντρες τα οποία μπορείτε να τα βρείτε και στο instagram page των κοσμημάτων της.






Κατά τα άλλα η Μιρένα είναι μια τρυφερή μαμά με 3 παιδάκια και στον ελεύθερο της χρόνο -που είναι πολύ λιγοστός- προτιμά να χαλαρώνει βλέποντας σειρές στο netflix.Αγαπημένος της είναι ο Gordon Ramsey του οποίου δεν χάνει καμία εκπομπή.

Τις υπέροχες δημιουργίες της Μιρένα μπορείτε να τις βρείτε στο mirenaproducts και στο λογαριασμο της στο instagram bymirenamade.




Τέλος,Θέλω αυτό το άρθρο να σταθεί αφορμή για να δείξουμε όλοι την αγάπη και την στήριξη μας στην Μιρένα και στο Αρκουδάκι SOS!!!


Σας φιλώ


Βρείτε με στο INSTAGRAM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου