Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Χρησιμοποιείς σαμπουάν στο πρόσωπό σου;

Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για ένα πολύ ευαίσθητο  θέμα, την φροντίδα της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής.

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν δεκάδες προϊόντα για κάθε περιοχή του σώματος- τι γίνεται, όμως, με την ευαίσθητη περιοχή που έχει το δικό της μοναδικό pH; Συνήθως οι γυναίκες παραβλέπουν αυτή τη περιοχή και χρησιμοποιούν κάποιο κοινό αφρόλουτρο που θα έβαζαν και στο υπόλοιπο σώμα, αγνοώντας τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει. Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο μπορεί να καταστρέψει τη φυσική άμυνα στην περιοχή ή να προκαλέσει ανεπιθύμητους ερεθισμούς.

Θα χρησιμοποιούσες ποτέ σαμπουάν στο πρόσωπό σου; Όχι βέβαια!

Όπως υπάρχουν προϊόντα σχεδιασμένα αποκλειστικά για τον καθαρισμό και τη φροντίδα λοιπόν του προσώπου, έτσι υπάρχει και το femfresh το οποίο είναι ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο για την απαλή περιποίηση και φροντίδα της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής, ώστε να διατηρείται η σωστή ισορροπία του pH και η υγιεινή της περιοχής αυτής.



Το femfresh είναι μια ήπια και απαλή σειρά φροντίδας της ευαίσθητης περιοχής, δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένη, με ισορροπημένο pH.

To Υγρό καθαρισμού Daily intimate wash είναι ο ιδανικός σύντροφος είτε για ένα γρήγορο ντους ή ένα απολαυστικό μπάνιο. Με ισορροπημένο pH και με καταπραϋντική αλόη βέρα διατηρεί υγιή την ευαίσθητη περιοχή και μας κρατάει φρέσκες κι ανάλαφρες όλη μέρα.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν υγρά μανταλάκια καθαρισμού και το freshness deodorant το οποίο είναι ειδικό spray για την ευαίσθητη περιοχή, υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο για φρεσκάδα και διαρκή προστασία.

Τα προϊόντα femfresh μπορείτε να τα βρείτε στα Hondos Center και στο femfresh Greece.

Σας φιλώ.

Βρείτε με και στο Instagram.



Disclaimer!Το προϊόν Femfresh daily intimate wash μου το έστειλε η εταιρία να το δοκιμάσω. Οι απόψεις μου είναι πάντα ειλικρινείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου